Bozbağ: "Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor" - Son Dakika
Spor

Bozbağ: "Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor"

Bozbağ: "Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor"

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, bu maçı kazanarak, yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

16.02.2018 16:35

Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'nde kurban kesilmesinin ardından  gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıda çok ciddi puan kayıpları  yaşadıklarını belirtti.
Bazı maçlarda anormal şanssızlıklarının olduğunu dile getiren Bozbağ,  bazı maçlara da tam motive olamadıklarını kaydetti.
Yeşil-beyazlı takımın çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Mustafa  Bozbağ, sözlerini şöyle tamamladı:
"Hep aynı şeyi söylüyorum, Giresunspor bu şehir için önemli, kazanması  bu şehre çok anormal bir hava getiriyor, moral getiriyor. Zaten çok zor günlerden  geçiyoruz ülke olarak. Bunların hepsini futbolcularla paylaşıyoruz. İnşallah  yarın güzel bir başlangıç yaparız, futbolculara da söyledim, lig bizim için yeni  başlıyor."
Kulüp binası bahçesinde Bolu İl Müftüsü Muhittin Oral'ın takım için  dua etmesinin ardından kurban kesildi. Programa futbolcular, teknik heyet ve  yöneticiler katıldı.
Öte yandan Akın Çorap Giresunspor, yarın sahasında Denizlispor ile  oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde  gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bozbağ: 'Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement