Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması

"Merkez Hakem Kurulu'nun gönderdiği hakemler Bozüyükspor'u katletmeye devam ediyor"

28.10.2013 16:43

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) gönderdiği hakemlerin Bozüyükspor'u katlettiğini savundu.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor ile oynanan karşılaşmada rakiplerinin pozisyonu olmadan sahadan 1-0 galip ayrıldığını ileri sürerek, mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını söyledi.

Haklarının yenilmesini değil, haklılığın sahaya yansımasını bekleyen bir kulüp olduklarını dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Ofspor, karşılaşmadan pozisyonu olmadan, kendimizin sunduğu bir golle 1-0 galip ayrıldı. Galibiyeti hak edecek bir futbol da oynamadılar, biz de mağlubiyeti hak edecek bir futbol oynamadık. Ama her zamanki gibi MHK'nin gönderdiği hakemler Bozüyükspor'u katletmeye devam ediyor. Sessiz kalınacağını düşünüyorlar. Biz hakkımızın yenmesini değil, haklılığın sahaya yansımasını bekleyen bir kulübüz. Bugüne kadar da hiçbir hakem hakkında konuşmadık. Ama Pazarspor, Tatvan Gençlerbirliğispor ve bugüne kadar geldiğimiz maçların yüzde 70'inde hep taraflı, sanki Bozüyükspor'un üzerinde oyun oynayan bir komitenin eli varmış gibi bir hisse kapıldık. Mücadelemizin ve emeğimizin yendiğini düşünüyoruz."

MHK'nin, bazı takımların ligde kalması için mücadele ettiğini ve bundan en zayıf halka olarak Bozüyüspor'u gördüğünü iddia eden Özkan, şöyle devam etti:

"Gerekli desteği arkamızda hala bulamıyoruz. Bozüyükspor'un hakkı yeniyor, kimseden destek de alamıyoruz. Biz bu ligde kalacağız. Bize yapılan sert faullerde sarı kart gösterilmiyor, bizim futbolcumuz hakemin arkasının dönük olduğu pozisyonda kırmızı kart görüyor. Üç oyuncu değişikliğimiz de sakatlık nedeniyle oluyor ama kırmızı kartı gören Bozüyükspor. Küfür etmeyen, isyan eden ve hakkını arayan hocalar tribüne gönderiliyor. Biz hakkımızı nerede arayacağımızı biliyoruz. MHK'nin iyi düşünmesi lazım. Amatör takım maçlarını yönetecek hakemleri Bozüyükspor maçlarına verip bizim hakkımızı yetirtiyorlar. Artık bunların bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Komite olarak bazı takımların ligde kalması için mücadele ediyorlar. Bundan en zayıf halka herhalde Bozüyükspor'u gördüler. Biz zayıf halka değiliz."

Özkan, Ofspor maçındaki yenilgi nedeniyle bazı değişikliklere gidileceğini, teknik heyetle yapacakları toplantı sonunda bazı futbolcuların kadro dışı kalacağını da sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement