Brendan Rodgers: Liverpool'da Kriz Yok - Son Dakika
Spor

Brendan Rodgers: Liverpool'da Kriz Yok

Brendan Rodgers: Liverpool\'da Kriz Yok

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, Manchester United ve Arsenal yenilgilerinin ardından takımda kriz ortamı yaşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

06.04.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi günü Arsenal deplasmanında 4-1'lik ağır bir yenilgi alan Liverpool, Premier Lig'de ilk dört yarışından kopma noktasına gelmişti. Ligde ilk üç sırayı alan takımlar Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılırken, dördüncü olan takım da Devler Ligi için eleme oynuyor.

Geçtiğimiz hafta da Manchester United'a kaybeden Liverpool'da teknik direktör Brendan Rodgers, Pazar günü kulüp tesislerinde bir toplantı düzenledi. Bugün basına konuşan Rodgers, toplantıyı takım için anlaşmazlıklara son vermek için yaptığı yönündeki iddiaları yalanladı. Rodgers şu sözlerle konuştu:

"Bu tip analiz toplantılarını sık sık yapıyoruz. Bu seferkinin de farklı bir amacı yoktu. Yalnızca performansımızı değerlendirdik. Ligin bitimine yedi hafta kaldı. FA Cup'ta ise çeyrek final oynayacağız. Hedeflerimiz belli. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapan oyunculara sahibim. Bazı noktalarda eksiklerimiz olabilir, ancak kendini adama veya iş etiği bunlardan biri değil."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Brendan Rodgers: Liverpool'da Kriz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement