Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bruma, "Önemli ve kazanmak istediğimiz bir maçtı. Buradan tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu havada bizi yalnız bırakmadılar. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum" dedi.
Son zamanlarda gösterdiği performansla alakalı değerlendirmede bulunan genç futbolcu, "Futbolda her zaman aynı seviyede gitmek çok da kolay olmuyor. Buraya büyük beklentilerle geldim. Transfer olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Başlangıçta iyi bir performans gösterdim. Şu an iyi değilim ama bu iniş çıkışlar olacaktır. Burada benim yapmam gereken, her geçen gün kendimi geliştirmek ve çalışmak" ifadelerini kullandı.
Galatasaray formasıyla ilk golünü attığının hatırlatılması üzerine Portekizli oyuncu, "Attığım gol, takım arkadaşlarımın desteğiyle oldu. Bunun için çok mutluyum. Umarım Galatasaray formasıyla daha çok gol atarım" diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Bruma: Galatasaray Formasıyla Daha Çok Gol Atarım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.