Bu öneri sosyal medyayı karıştırdı! Futbolda tüm düzeni değiştirecek yeni hakem uygulaması gündemde - Son Dakika
Spor

Bu öneri sosyal medyayı karıştırdı! Futbolda tüm düzeni değiştirecek yeni hakem uygulaması gündemde

Manchester United'ın teknik direktörü Ralf Rangnick, sunduğu öneride hakemlerin takımlarla antrenman yapması gerektiğini söyledi. Alman hocaya göre hakemlerin futbolcuları daha yakından tanımaları ve iletişim kurmaları için onlarla antrenman yapmaları gerektiğini savundu. Sosyal medyada ise kullanıcılar, bu fikrin hayata geçerek ülkemizde uygulanması durumunda zaten an itibarıyla tartışma konusu olan hakemlerin, bir daha gündemden hiç düşmeyeceğini ifade edildi.

29.03.2022 17:55  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz devi Manchester United'ın hocası Ralf Rangnick, verdikleri kararlarla futbolda her zaman tartışmaların odağında bulunan hakemlerle ilgili çarpıcı bir öneride bulundu.

"HAKEMLER VE FUTBOLCULAR BİRLİKTE ANTRENMAN YAPSIN"

Sporx'in Daily Mail'den aktardığı habere göre, Rangnick, Premier Lig menajerleri ve hakem başkanı Mike Riley ile yapılan son toplantıda hakemlerin, oyuncuları daha yakından tanımaları ve iletişim kurmaları için takımlarla birlikte antrenman yapma fikrini öne sürdü.

VAR HAKEMLERİ İÇİN ENDİŞLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Alman menajerin bu fikri toplantıda bulunan diğer takım yöneticileri tarafından da desteklendi. Öte yandan toplantıda Ralf Rangnick, Jürgen Klopp, Dean Smith, Frank Lampard ve Graham Potter ise VAR hakemleri için endişelerini de dile getirdiler. 5 teknik adam, VAR hakemlerinin yoğun bir eğitimden geçerek, sistemi doğru kullanmaları gerektiğini söylediler. 5 antrenör, VAR'daki 'açık ve bariz' terminolojisinin pozisyonlarda yardımcı olmadığını ve gözden geçirilmesini gerektiğini istediler.

YARDIMCI HAKEMLERE BÜYÜK ELEŞTİRİ

Öte yandan kulüp menajerleri toplantıda, ofsayt pozisyonlarında yardımcı hakemlerin bayraklarını geç kaldırmadaki tartışmalarla ilgili açıklama istedi. Hakem şefi Riley bu tip pozisyonları azaltmak istediklerini söyledi. Dean Smith ve Frank Lampard, maçlardan sonra 30 dakika içerisinde hakemlerle konuşmak istediklerini, Mike Riley ise bunun kovid sonrası normale dönüşte eski haline getirileceğini belirtti.

Bu öneri sosyal medyayı karıştırdı! Futbolda tüm düzeni değiştirecek yeni hakem uygulaması gündemde

Son Dakika Spor Bu öneri sosyal medyayı karıştırdı! Futbolda tüm düzeni değiştirecek yeni hakem uygulaması gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Şu anda mevcut durum rezalet.Bunu yaparsak Asker arkadaşı muamelesi çıkar. 0 0 Yanıtla

Advertisement