Bucaspor'da Alanyaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Alanyaspor Hazırlıkları Sürüyor

Bucaspor\'da Alanyaspor Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig’de bu hafta Albimo Alanyaspor’u konuk edecek olan Bucaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

18.02.2015 15:50

PTT 1. Lig'de bu hafta Albimo Alanyaspor'u konuk edecek olan Bucaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır Alanyaspor'un zor bir takım olduğunu ifade ederken, bu maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de bulunduğu sıkıntılı bölgeden kurtulmaya çabalayan Bucaspor, hafta sonu oynayacağı karşılaşmada Play-Off mücadelesi veren Albimo Alanyaspor'u konuk edecek. İzmir ekibi, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Bahadır gözetiminde sürdürüyor.

Takımın istek ve arzusundan çok memnun olduklarını kaydeden Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, "Bizi şuan olumsuz etkileyen tek faktör soğuk hava. Soğuk ve rüzgarlı havadan yana bir sıkıntımız var ama çalışmalar anlamında hiçbir sıkıntımız yok" dedi.

"ADANA DEMİRSPOR'U YENMELERİ BİZİ ÜRKÜTMÜYOR"

Oyuncularının performansının her geçen gün yükseldiğini ifade eden Bahadır, "Çalışmalarımız iyi geçiyor. Bu maçlara olumlu yönde de yansıyor. İki haftalık mağlup olmadan geçirdiğimiz bir periyot var. Fakat bunun öncesinde Osmanlıspor maçıyla mücadeleci bir takım görüntüsü oluşturduk. Bize 3-4 hafta gerekiyor diye zaten söylemiştik" diye konuştu.

Alanyaspor'un zor bir takım olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Son maçında Adana Demirspor'u yenmiş bir takım. Ama bu bizi ürkütmüyor. Kendi sahamızın avantajını kullanıp, rakibe baskı kurup galip geleceğimizi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"İSKENDER'İN KAFASI KARIŞIK"

Takım kaptanı Zafer Çevik ve İskender Alın'ın performanslarını da değerlendiren Mustafa Bahadır, "Zafer'de zaten başından beri bir düşüş vardı. Zafer, bu haftadan itibaren yavaş yavaş fiziksel olarak katılmaya başladı ama İskender, beklediğimiz İskender değil. Onun da ailevi sıkıntılarından dolayı ve devre arası transfer mevzularından dolayı kafası karışık. Bunlar hepsi bir araya gelince İskender'in daha çok psikolojik sıkıntısı oluşuyor. İnşallah o da sıkıntılı süreci bir an önce atlatır ve takıma faydalı olmaya başlar" diye konuştu.

Yapılan çalışmalara soğuk algınlığı bulunan Zafer, İskender ve Emin'in yanı sıra sakat olan Çağrı da katılmadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Alanyaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement