Burgazsporlu Eyüp Öztürk Profesyonel Oldu - Son Dakika
Spor

Burgazsporlu Eyüp Öztürk Profesyonel Oldu

Burgazsporlu Eyüp Öztürk Profesyonel Oldu

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor, Bursa Süper Amatör Lig takımı Burgazspor’da forma giyen genç futbolcu Eyüp Öztürk’ü renklerine bağladı.

28.01.2015 15:06

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor, Bursa Süper Amatör Lig takımı Burgazspor'da forma giyen genç futbolcu Eyüp Öztürk'ü renklerine bağladı.

Türk futboluna uzun yıllardır genç yetenekler kazandıran Burgazspor, bir futbolcusunu daha profesyonel lig takımına gönderdi. Makospor'dan geldiği Burgazspor'da 4 yıl boyunca başarıyla top koşturan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eyüp Öztürk, Bursa Nilüferspor ile 4 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Burgazspor'un son antrenmanına gelerek takım arkadaşlarına veda eden genç futbolcu Eyüp Öztürk, "Hangi takıma gidersem gideyim Burgazspor benim evim. Bana destek veren bütün hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Transferimin gerçekleşmesinde bana yardımcı olan kulüp başkanım Mustafa Bayrak ve Özdemir Üzüm hocama da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Burgazspor'un asli görevinin Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak olduğunu söyleyen Burgazspor Başkanı Mustafa Bayrak da, "Bir kardeşimizi daha profesyonel takıma göndermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Eyüp Öztürk'ün yetenekleri ve karakteriyle çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Futbolcumuza yeni takımında başarılar diliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Burgazsporlu Eyüp Öztürk Profesyonel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement