Bursaspor Başkanı Belluschi İçin Portekiz'e Gidiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor Başkanı Belluschi İçin Portekiz'e Gidiyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bursaspor Başkanı Belluschi İçin Portekiz\'e Gidiyor

– BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bu akşam Portekiz'e giderek kulübü ve Belluschi ile son kez masaya oturacağı bildirildi.

– BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bu akşam Portekiz'e giderek kulübü ve Belluschi ile son kez masaya oturacağı bildirildi.

Başkan İbrahim Yazıcı'nın öncelikle Porto kulübünün yetkilileriyle bonservis konusunda bir araya geleceği, daha sonra da Belluschi ile aralarında kalan ufak pürüzleri halletmek için görüşme yapacağı, ardından da 3 yıllık sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.

Bu arada 28 yaşındaki Belluschi'nin maliyetinin 2.5 milyon euro olduğu ifade edildi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın Belluschi'nin sözleşme imzalaması durumunda perşembe günü Holllanda'da oynayacak Twente maçına götüreceği belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Advertisement