Bursaspor, Murat Yakın'la Prensipte Anlaştı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Murat Yakın'la Prensipte Anlaştı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor'da, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Murat Yakın ile prensip anlaşmasına vardı.

03.12.2015 13:54  Güncelleme: 14:18

Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor'da, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Murat Yakın ile prensip anlaşmasına vardı.

ANLAŞMA TAMAM

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, iki gündür yurt dışında bulunan Bölükbaşı, Yakın ile bir araya geldi. Görüşmede, taraflar el sıkışırken, Bursa'ya bugün dönecek Bölükbaşı, yönetim kuruluyla toplantı yapacak. Anlaşma koşullarına yönetim kurulunun da onay vermesi halinde Murat Yakın, Bursa'ya davet edilecek.

Bursaspor, Murat Yakın\'la Prensipte Anlaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor, Murat Yakın'la Prensipte Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • efsaneby: 2 gun once hamzaoglu ile anlasildi denmisti..hangisi dogru 7 0 Yanıtla
  • BENCEbizARAPLARINveNATO,NUN OYUNUNA GELDİK: Almanya başta olmak üzere,diğer başka ülkelerde yaşayan Türk gençlerimizin provokasyona gelip,suriye/rusya/türkiye ilişkeleri için olay yapmamalarını,gayet sakin olmalarını,hatta siyasetten anlamayan,ve tarihi hiç bilmeyen kişilerin böyle konulara hiç girmemelerini tavsiye ederim.yoksa bize de terörist damgası vurup ,ve şu an rusya,nın türk vatandaşlarına yaptığını yapabilirler.inşallah 3.dünya savaşı başlamaz. 1 0 Yanıtla

Advertisement