Bursasporlu Ferhat Kiraz'dan Boluspor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Ferhat Kiraz'dan Boluspor'a Ziyaret

Bursasporlu Ferhat Kiraz\'dan Boluspor\'a Ziyaret

Bursaspor'un futbolcusu Ferhat Kiraz, PTT 1.Lig takımlarından eski kulübü Boluspor'u ziyaret ederek takım arkadaşlarıyla buluştu.

24.09.2013 16:54

Bursaspor'un futbolcusu Ferhat Kiraz, PTT 1. Lig takımlarından eski kulübü Boluspor'u ziyaret ederek takım arkadaşlarıyla buluştu.

Kırmızı-beyazlı takımda iki yıl forma giyen ve attığı gollerle taraftarların sevgisini kazanan Bursasporlu Ferhat Kiraz, eski kulübü Boluspor'u ziyaret etti. Karaçayır'da bulunan Boluspor Tesisleri'ne gelen Kiraz, burada eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Kaleci Atacan Öztürk ve diğer takım arkadaşlarını görmek için ziyarete geldiğini söyleyen Ferhat Kiraz, kırmızı-beyazlı kulüpte kimseye kırgın olmadığını söyledi.

Boluspor'u hala takip ettiğini belirten Kiraz, "Boluspor'dan kimseye kırgın değilim. Boluspor'u halen takip ediyorum. Elimden geldiğince maçlarını izliyorum. Bizim zamanımızda forma bulamayan Emre, Orhun gibi genç futbolcuların oynadığını görünce de mutlu oluyorum. Buraya Atacan ağabey ve eski arkadaşlarımı görmeye geldim" dedi.

Bursaspor'un tecrübeli oyuncu Ferhat Kiraz, yaklaşık bir saat eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdikten sonra Bursa'ya döndü. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Ferhat Kiraz'dan Boluspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement