Bursasporlu Serdar Aziz: "İyi Bir Başlangıç Yaptık" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Serdar Aziz: "İyi Bir Başlangıç Yaptık"

Bursasporlu Serdar Aziz: "İyi Bir Başlangıç Yaptık"

– BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, teknik direktör Hikmet Karaman ile iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.4 yılı geride bırakan Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrıldığını hatırlatan Serdar Aziz, "Daha sonra da takımın başına"...

10.02.2013 11:57

– BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, teknik direktör Hikmet Karaman ile iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

4 yılı geride bırakan Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrıldığını hatırlatan Serdar Aziz, "Daha sonra da takımın başına Hikmet Karaman geldi. Karabükspor, ligin iyi takımlarından biri. Önde çabuk oyuncuları var. Arkamıza atılan toplarda iyi müdahale edip, defansı iyi yapıp, önde skor bulmak istiyorduk. Bunu başarıyla uyguladık. Önde yetenekli futbolcularımızla skoru bulduk" dedi.

"BENİ DURGUN GÖRMÜŞ"

Hikmet Karaman'ın ilk antrenmanda kendisiyle özel görüşmesinde neler konuştuğunu da anlatan Serdar Aziz, şöyle devam etti:

"Teknik direktörümüz beni durgun görmüş. Nedenini sordu. Ben de çok önemli bir şey olmadığını söyledim. Yeteneklerime güvendiğini söyledi. Ben de elimden geleni yaptığımı ve daha iyi olacağımı söyledim. Kafamın daha çok sahada olması gerektiğini söyledi. Onun konuştuklarını dikkate alıyorum. Daha iyi bir Serdar Aziz için elimden geleni yapacağım."

İBRAHİM ÖZTÜRK: "TELAFİSİ OLMAYAN DÖNEMECE GİRDİK"

Bursaspor'un deneyimli futbolcusu İbrahim Öztürk bu yıl da Avrupa Kupaları'na gitmek istediklerini antırken şunları söyledi:

"Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bizim belli bir hedefimiz var. Avrupa Kupaları'na gitmek istiyoruz. Telafisi olmayan dönemece girdik. Her maçın 3 puanı var ve bunları almak için mücadele edeceğiz. Bize kendi istediklerini anlattı. Biz de teknik direktörümüzün istediklerini sahada yapmaya çalıştık. İleriki dönemde daha çok birbirimizi anlayacağız. Burada önemli olan Bursaspor'un başarısı. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz."

EDU: "YORGUNDUM AMA"

ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu, ABD milli takım kampından geldiğini, yeni teknik direktörle ilk maça çıktıklarını belirtirken, "Çok önemliydi ve galip geldik. Yorgundum ama, takımla birlikte sahaya çıkmak istedim ve takımıma yardım ettiğimi düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Serdar Aziz: 'İyi Bir Başlangıç Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement