Button, Alonso'nun Sırlarını Keşfetmek İçin Sabırsızlanıyor - Son Dakika
Spor

Button, Alonso'nun Sırlarını Keşfetmek İçin Sabırsızlanıyor

Button, Alonso\'nun Sırlarını Keşfetmek İçin Sabırsızlanıyor

Jenson Button, McLaren’deki yeni takım arkadaşı Fernando Alonso’nun güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmek için sabırsızlandığını söyledi.

12.02.2015 17:29

Jenson Button, McLaren’deki yeni takım arkadaşı Fernando Alonso’nun güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmek için sabırsızlandığını söyledi.

Ferrari’de 5 sene geçiren Alonso, geçen sezon sonunda ayrıldı ve McLaren’le anlaştı. Böylece McLaren gelecek sene en deneyimli pilot kadrosuna sahip olacak.

Button “Herkes rekabetçi takım arkadaşı ister. Aynı ekipmana sahip olursunuz ve o araçta diğerlerinin neler yaptığını görmek ilginç olur. Hepimiz farklı sürüyoruz. Hepimizin iyi ve kötü yönleri var.”

“İnsanların güçlü ve zayıf yönlerini bulmak her zaman ilginç olmuştur. Fernando gibi çifte dünya şampiyonluğu bulunan birisiyle çalışacağım. O da neredeyse benimle aynı süredir burada ve bir çok takım adına çalıştı. Bu yolda çok fazla şey edinirsiniz. Yeni bir güç ünitesi olduğu zaman bu deneyim faydalıdır.”

“Bu takım için ikimizin burada olması çok faydalı. Her zaman yanımda en iyi pilotun olmasını istediğimi söyledim. Her zaman Fernando’yu takım arkadaşı olarak görmek istediğimi söyledim. Bu iyi bir ortaklık. Bu sene birlikte henüz çok fazla zaman geçirmedik ancak birlikte iyi çalışacağımızı hissediyorum.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Button, Alonso'nun Sırlarını Keşfetmek İçin Sabırsızlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement