Button: Avustralya Öğrenme Açısından Önemli Olacak - Son Dakika
Spor

Button: Avustralya Öğrenme Açısından Önemli Olacak

Button: Avustralya Öğrenme Açısından Önemli Olacak

Jenson Button, sıkıntılı geçen sezon öncesi testlerinin ardından Avustralya GP’sinin öğrenme açısından önemli olacağını söylüyor.

10.03.2015 14:58

McLaren yeni MP4-30’da yaşadığı teknik problemlerin ardından testlerin en az tur atan takımı olmuştu.

Takımın dünya şampiyonu pilotu Jenson Button temelde iyi bir araca sahip olduklarını düşünse de, öğrenmeleri gereken çok fazla şey olduğunu söyledi.

Button “Woking ve Japonya’daki çalışmaların ardından testlerde yaşadığımız sorunlara rağmen ilerleme kaydettiğimizi görüyoruz”

“Araç genel olarak iyi görünüyor ancak biraz sabır gerekli. Temelde sağlam bir aracımız var”

Melbourne her zaman büyüleyici özellikte bir yarıştır. Orada rakiplerimize kıyasla nerede olacağımızı bilmiyorum. Takımların hepsi turbo dönemindeki ikinci yılını geçiriyor ve gelişim açısından farklı düzeydeler. Herkesin tam olarak elini gösterdiğini sanmıyorum”

“Yarış bizim için öğrenme açısından önemli olacak. Mühendislerim ile yakından çalışarak en iyi ayarları bulmaya çalışacağım. Hafta sonunun en son anına kadar çalışmaya devam edeceğiz”

Alonso’nun yokluğunu değerlendiren İngiliz pilot “Fernando ile yarışamıyor olmak gerçekten utanç verici. Umarım çok yakında direksiyona döner. Ona acil şifalar diliyorum”

“Ancak Kevin’ı yeniden araçta görmek harika. Fernando’nun yokluğunda büyük bir iş yapabilir. Ona iyi bir hafta sonu diliyorum” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Button: Avustralya Öğrenme Açısından Önemli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement