Büyükşehir Koşusunu Best Commander Kazandı - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Koşusunu Best Commander Kazandı

Büyükşehir Koşusunu Best Commander Kazandı

Diyarbakır Hipodromu'nda gerçekleştirilen, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu, Yakup Elğaç'ın Best Commander isimli safkanı kazandı.

13.11.2014 23:17

Diyarbakır Hipodromu'nda gerçekleştirilen, 3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu, Yakup Elğaç'ın Best Commander isimli safkanı kazandı.

Jokey Mehmet Akyavuz idaresindeki 5 yaşındaki safkan, kum pistteki 1900 metre mesafeli koşuyu 2.01.86'lık bitiriş derecesiyle tamamlarken, 64. startındaki 4'üncü birinciliğini elde etti.

15 safkanın start aldığı koşuda, ikincilik Brave Grey isimli safkanın olurken, Merd Beyim koşunun üçüncüsü, Kartalbey isimli safkan da tabelanın son sırasında yer alan isim oldu. Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Yakup Elğaç'a kupasını, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kerem Canpolat verdi. Törene Çınar Belediye Başkanı Ahmet Cengiz, Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar ve Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik de katıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir Koşusunu Best Commander Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement