Carmelo Anthony Sezonu Kapatmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Carmelo Anthony Sezonu Kapatmaya Hazırlanıyor

New York Knicks’in süper yıldızı Carmelo Anthony sol dizinden yaşadığı problem nedeniyle sezonu kapatmaya hazırlanıyor.

13.02.2015 09:28

ESPN Radio’ya konuşan Carmelo Anthony, All- Star maçının ardından sezonu kapatmayı düşündüğünü açıkladı. Geleceğini düşünmek istediğini söyleyen yıldız oyuncu “Çok büyük olasılıkla sezonu tamamlayacağım. Şimdiden geleceği düşünmem lazım. Bu sezon bu sezondur. Yani gerçekten bu tür planlamalar yapmak için takım arkadaşlarım ve doğru insanlarla oturup konuşmak, ne yapmam gerektiğini görmek ve düzeltmek istiyorum” dedi.

Sakatlığına rağmen All-Star’da birkaç dakika da olsa oynamak istediğini söyleyen Anthony “Çıkıp birkaç dakika oynasam ya da el sallasam bile yeterli. Hayranlarım bana oy verdi. En azından bu maça katılarak onlara bir şekilde teşekkür etmeliyim” şeklinde konuştu.

Sekiz kez All-Star olan Carmelo Anthony, ameliyat olup tedavi sürecine girmesi halinde yaz kampını kaçırmayacağını söyledi ve “Bu yüzden yani yeni sezon öncesi kampı kaçırmamak için bu sezonu noktalamak istiyorum. Yaz kampı geldiğinde daha güçlü dönmek için” ifadelerini kullandı.

New York Knicks, All-Star arasında 10 galibiyet 43 yenilgi ile girdi ve bu tarihlerinin en kötü performansı oldu. Knicks Başkanı Phil Jackson bu yaz döneminde Draft ve serbest oyuncularla bunu tersine çevirmeyi planlıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Carmelo Anthony Sezonu Kapatmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement