Çaykur Rizespor Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları RİZE - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları RİZE

Çaykur Rizespor Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları RİZE

Çaykur Rizespor Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları RİZE

22.09.2013 15:23

Çaykur Rizespor - Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları - RİZE

Çaykur Rizespor-Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajı

- Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor-Bursaspor maçı öncesi her iki kulübün yöneticileri ve taraftarları bir araya gelip birbirlerine çiçek ile takımlarının renklerini taşıyan atkı hediye ederek dostluk mesajı verdi

- Çaykur Rizespor Başkanı Kalkavan: "Sporda kaybetmek de var kazanmak da. Önemli olan kaybedildiği zaman öfke kontrolünü yapabilmek ve karşı takımın sevincini yaşayabilmektir "

- Bursaspor İcra Kurulu Üyesi Satık: "Rize'de nezaket ile karşılandık. Birliğin, beraberliğin ve arkadaşlığın devam ederek sürmesini istiyoruz"

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor-Bursaspor maçı öncesi her iki kulübün yöneticileri ile taraftarları Rize'de bir araya gelerek dostluk mesajı verdi.

Rize'deki Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak Çaykur Rizespor-Bursaspor karşılaşması öncesi, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursaspor İcra Kurulu Üyesi İlhan Satık, Bursa Rizeliler Derneği Başkanı Sebahattin Varlı ve iki takımın taraftar grupları bir restoranda buluştu.

Metin Kalkavan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporun, küfür ve şiddet olmadığını vurgulayarak, "Sporda kaybetmek de var kazanmak da. Önemli olan kaybedildiği zaman öfke kontrolünü yapabilmek ve karşı takımın sevincini yaşayabilmektir. Bursa çok güzel bir şehrimiz bizim orada çok hemşehrimiz var. Biz dostluğumuzu pekiştirmeliyiz. Geçmişte yaşananlar yaşandı. Geçmişle yaşanmaz. Geçmişte olanları bırakıp yeni sayfa açmak lazım" ifadelerini kullandı.

Tribün liderlerinin çok önemli görevleri olduğunu kaydeden Kalkavan, şunları söyledi:

"Taraftarlar arasında birlik beraberliği tutacak olan tribün lideridir. Hak eden kazansın. Rizespor kazansın diye bir şey yok. Kim iyi oynarsa o kazansın. Kavganın kimseye faydası olmaz. Kavga etmek istiyorsanız evde kum torbaları tutun onlara vurun. İnsana vurmak yazıktır günahtır. Allah'ın yarattığı bir insana kötülük yapmak zulümdür. Zaten dinimizde de yasaktır."

Bursaspor İcra Kurulu Üyesi İlhan Satık ise Rize'de nezaket ile karşılandıkları ifade ederek, "Birliğin, beraberliğin ve arkadaşlığın devam ederek sürmesini istiyoruz. İki takıma da bugün başarılar diliyorum. Hak edenin kazanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra iki kulübün taraftarları birbirlerine çiçek ve takımlarının rengini taşıyan atkı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Bursaspor maçı öncesi dostluk mesajları RİZE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement