Cristiano Ronaldo'dan Solskjaer'e uyarı: Burada patron benim - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo'dan Solskjaer'e uyarı: Burada patron benim

Cristiano Ronaldo\'dan Solskjaer\'e uyarı: Burada patron benim

Sezon başında Mnachester United'a geri dönen Portekizli efsane futbolcu Cristiano Ronaldo, yedek kalmaktan ve oyundan erken alınmaktan dolayı rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Ronaldo, Solskjaer'e bu konuda uyarıda bulundu. Tecrübeli futbolcunun, "Maçları kaldırabilecek durumdayım. Oynayamayacak durumda olduğumda sana zaten söylerim. Ben buraya kazanmak için geldim. Saha içinde patron benim" dediği belirtildi.

16.10.2021 15:05  Güncelleme: 15:50

Manchester United'da huzursuzluk var. Cristiano Ronaldo, kendisini ekonomik kullanmaya çalışan Teknik Direktör Solskjaer'e sert çıktı. Portekizli star, kenarda beklemeyi ve oyundan erken alınmayı kabullenmedi.

Cristiano Ronaldo'dan hocasına olay uyarı: Burada patron benim

"KAZANMAK İÇİN GELDİM"

İngiliz basınında çıkan haberlerde Ronaldo'nun Solskjaer'i uyardığı yazıldı. The Sun'da Ronaldo'nun, "Maçları kaldırabilecek durumdayım. Oynayamayacak durumda olduğumda sana zaten söylerim. Ben buraya kazanmak için geldim. Saha içinde patron benim" dediği belirtildi.

ŞEHİR ARKASINDA

Manchester United taraftarları ve kulübün efsaneleri, Ronaldo'nun sürekli sahada olması gerektiğini savunuyor. United'ın en büyük efsanesi Sir Alex Ferguson, "Ronaldo burada oldukça sürekli oynamalı. O kenarda tutulmayacak kadar tehlikeli bir silah" demişti.

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo'dan Solskjaer'e uyarı: Burada patron benim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement