David Ferrer, İtalyan Rakibi Seppi'yi Mağlup Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

David Ferrer, İtalyan Rakibi Seppi'yi Mağlup Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
David Ferrer, İtalyan Rakibi Seppi\'yi Mağlup Etti
 Güncelleme: 

Fransa Açık'ta İspanyol David Ferrer, Seppi'yi 2-6, 6-7 ve 3-6'lık setler sonunda mağlup ederek turnuvada 4. tura yükseldi.

Beş numaralı seri başı David Ferrer, ilk sette etkili bir oyun sergileyerek 40 dakika süren seti 6-2 kazanmayı başardı.

İkinci sette toparlanan Seppi, büyük bir direnç gösterdiği seti 'tiebreak'e taşımayı başardı. Ancak İtalyan raket, Ferrer'in arka arkaya bulduğu sayılara engel olamayınca, 'tiebreak'i 7-2, seti ise 7-6 kaybetmekten kurtulamadı.

Final setinde, ikinci seti kaybetmenin moral bozukluğuyla direnci iyice kırılan Seppi, bu setten 6-3 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden isim oldu.

2 saat 25 dakika süren maçı rakibine set vermeden kazanan Ferrer ise turnuvada 4. tura yükselmeyi başardı.

Kaynak: EuroSport.com