Son dakika haber! Denizlispor, Tuzlaspor maçını kazanarak düşme hattından çıkmak istiyor - Son Dakika
Spor

Son dakika haber! Denizlispor, Tuzlaspor maçını kazanarak düşme hattından çıkmak istiyor

Son dakika haber! Denizlispor, Tuzlaspor maçını kazanarak düşme hattından çıkmak istiyor

Son dakika haberi... Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Uz, 10 Nisan Pazar günü Tuzlaspor ile yapacakları maçı kazanarak düşme hattının üzerine çıkmak istediklerini bildirdi.

05.04.2022 10:47  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Uz, 10 Nisan Pazar günü Tuzlaspor ile yapacakları maçı kazanarak düşme hattının üzerine çıkmak istediklerini bildirdi.

Mehmet Uz, yaptığı yazılı açıklamada, ligde en yakın rakiplerinden biri olan Kocaelispor'u deplasmanda farklı bir şekilde mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Mesut Bakkal'ın göreve gelmesinin ardından başlayan çıkışın devam ettiğini aktardı.

Son 7 haftada maç başına 2 puan ortalaması yakaladıklarını, düşme hattının üstündeki takımla puan farkını 1'e düşürdüklerini ifade eden Uz, geride kalan 8 maçın 5'ini rakip konumundaki takımlarla oynayacaklarını belirtti.

Uz, maçları kazanmaya devam ettikleri sürece kimin ne yaptığıyla ilgilenmeyeceklerini aktararak, şunları kaydetti:

"En kısa zamanda düşme hattından çıkmak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz olduğunu son dönemdeki performansımız ortaya koyuyor. Tuzlaspor maçı, son 8 haftanın en kritik maçlarından biri. Bu maçı kazandığımız takdirde haftalar sonra düşme potasından çıkmış olacağız. Bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç. Takımımız bu maça en iyi şekilde hazırlanacak."

Altaş Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'de 33 puan ve averajla 16. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Son dakika haber! Denizlispor, Tuzlaspor maçını kazanarak düşme hattından çıkmak istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement