Denizlispor'da Gözler Kongreye Çevrildi - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Gözler Kongreye Çevrildi

Bank Asya 1.Lig 2011-2012 sezonunu 45 puanla 9.sırada tamamlayan Denizlispor, hafta sonunda olağan genel kurula gidecek.

14.05.2012 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig 2011-2012 sezonunu 45 puanla 9. sırada tamamlayan Denizlispor, hafta sonunda olağan genel kurula gidecek.

Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelenen kongre için henüz aday çıkmazken, mevcut başkan Yurdal Duman'ın da aday olup olmayacağı konusunda karar vermediği öğrenildi. Şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde kötü günler geçiren ve uzun süre düşme hattında kalan yeşil-siyahlılar, son haftalarda üst üste aldığı başarılı sonuçlarla ligi ilk 10 içerisinde tamamlamayı başarırken, futbolcuların 3 milyon TL'ye yakın alacakları bulunduğu belirtildi. Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, takımda kalıp kalmayacağının kongre sonucunda belli olacağını söyledi. Ligin 6. haftasında takımın başına geçen ve takımı düşme hattından çıkarıp ilk 10 içerisine sokmayı başaran Özköylü, sezon sonu itibariyle sözleşmesinin sona erdiğini, Denizlispor'da kalıp kalmama konusunda genel kurul sonrasını beklediğini söyledi. Denizlispor'un Süper lige yakışan bir takım olduğunu ve bunu başarabilecek kapasitede bulunduğunu belirten Osman Özköylü, "Çok sıkıntılı dönemler geçirmemize rağmen, birlik ve beraberlik içerisinde sezonu tamamladık. Uzun haftalar düşme hattında kalan bir takımı ilk 10 içerisinde soktuk. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben Denizlispor'da kalmak isterim. Ancak bunun için oluşması gereken bazı şartlar var. Genel kurulun ardından oluşacak yeni yönetim benimle çalışmak isterse her zaman önceliğim Denizlispor olacak. Denizlispor'la görüşmeden hiçbir teklifi değerlendirmeyeceğim" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Gözler Kongreye Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement