Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Elazığspor, kendi evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, galibiyet dolayısıyla futbolcularını tebrik ederek, "Evimizde maç kazanma alışkanlığını sürdürdüğümüz için mutluyuz. İlk yarı gol bulamadık. İkinci yarıya çok daha etkili başladık. İlk dakikalarda topumuz direkten döndü. Oyuncularımız gelecek için iyi sinyaller verdi. Seyircilerimize, 90 dakikalık centilmence desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Galibiyeti Okan Hocamız'a armağan ediyorum" dedi.
Elazığsporlu futbolcu Tanju Kayhan ise galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ligde kalmak istediklerini, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia da, "İkinci yarıda arka arkaya golleri yiyince oyundan koptuk. Yaptığımız hatalar, bizi bu sonuca götürdü" diye konuştu.
Maçın ilk yarısının dengeli geçtiğini dile getiren Kayserisporlu futbolcu Bobo ise, ikinci yarıda rakip takımın ilk golünden sonra oyuna reaksiyon gösteremediklerini kaydetti. - ELAZIĞ
Son Dakika › Spor › Elazığspor - Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.