Elazığspor Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Elazığspor Sezonu Açtı

Elazığspor Sezonu Açtı

Elazığspor 2018-2019 sezonunu tesislerde yaptığı antrenmanla açtı.

30.06.2018 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sezonun ilk antrenmanı kulüp tesislerinde Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetiminde yeni isimlerin de katılımı ile yapıldı. Takımın TFF 3. Lig ekipleri Darıca Gençlerbirliği'nden transferi sol açık Alperen Doğan, Büyükçekmece Tepecikspor'dan transfer sol bek Caner Bulut, Bandırmaspor'dan ön libero Mesut Saray ve denenmek amaçlı çağrılan futbolcular antrenmanda yer aldı. İdmana izinli olan Elmar Bjarnason ve Andreas Tatos katılmadı. Basına açık gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Öte yandan Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü sezonun ilk antrenmanı öncesi futbolcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesi başarılar diledi.
Kaynak: "Transferde acele etmeyeceğiz"
Teknik Direktör Orhan Kaynak, gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı öncesi açıklamalarda bulundu.
Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Orhan Kaynak, transferde acele etmeyeceklerini söyledi.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kaynak, "Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Tabi ki sayısal olarak eksikliğimiz var. Transferde acele ettiğiniz zaman istemediğiniz rakamlar karşınıza çıkıyor. Araştırmalarımız ve oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. İlk etap kampına giden oyuncular var. Oradan ayrılacak olan futbolcular var. Bunların takibindeyiz. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Önemli olan istediğimiz oyuncuları buraya getirebilmek. İlk etap kampımızda burada görmek istediğimiz futbolcular var. Davet ettik. Burada en azından onlara bir şans verip, bunların içinden bir kaç futbolcu bizlere katılabilir. Elazığspor camiası bize destek verdiği sürece hata yapmadan doğru adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.
Teknik ekibi ile ilgilide bilgiler veren Kaynak, "Ekibimde Gökhan Kaynak ve Erdal Yörük kondisyoner olarak, Murat Akarsu kaleci antrenörü, İlhan Aydın ve Muammer Sürmeli de antrenör olarak bizle birlikte olacaklar. Bende birinci ve ikinci yardımcı antrenör düşüncesi yok. Herkes benim için eşit. Doğru bir ekip yaptığımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Aydemir: Taraftarımız bize güvensin
Elazığspor Başkan Yardımcısı, Basın Yayın ve ARGE Sorumlusu Emrah Aydemir, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve taraftarlarla takımı bütünleştirecek projeler ile ilgili bilgi verdi.
Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Aydemir;"Yabancı oyuncularımız dışında sözleşmesi devam eden yerli futbolcularımız sezonun ilk çalışmasında yer aldılar. Andreas Tatos 2 Temmuz'da, Elmar Bjarnason ise 3 Temmuz'da kampa katılacak. Takımımız 11 Temmuz'a kadar çalışmalarını Elazığ'da sürdürecek. Daha sonra 14 Temmuz'da Bolu'da toplanarak ikinci etap çalışmalarına geçilecek"diye konuştu.
Transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi de veren Aydemir; "Transfer konusunda çok hassas davranıyoruz. Transferde aceleci olmak istemiyoruz. Geçen sezon takımımız da forma giymiş olan Mehmet Yiğit ile yeniden sözleşme imzaladık. Adem Alkaşi, Emre Öztürk ve Mesut Saray ile anlaştık. Darıca Gençlerbirliği'nden Alperen Doğan ile de anlaşma sağlamak üzereyiz. Ayrıca Türkiye'den ve yurtdışından temasta olduğumuz futbolcular kampımıza katılacak. Transfer komitemizin görüşme halinde olduğu isimler de var. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda, kulübümüzünde bütçesi ölçüsünde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezonda sahada koşan ve mücadele eden bir Elazığspor'u taraftarlarımıza izleteceğiz. Taraftarımız bize güvensin. Unutmayalım ki Elazığ, Elazığspor'dur. İleri ki günler tüm Elazığ ile Elazığspor'u daha da bütünleştirecek projelerimizi de hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Elazığspor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement