Elbistanspor Yönetiminden Sportif Tesis Teşekkürü - Son Dakika
Spor

Elbistanspor Yönetiminden Sportif Tesis Teşekkürü

Elbistanspor Yönetiminden Sportif Tesis Teşekkürü

Elbistanspor Kulüp Başkanı Erol Bekçi ve yöneticiler, ilçeye kazandırılan sahalar ve diğer sportif tesisler için emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

07.11.2014 16:36

Elbistan spor Kulüp Başkanı Erol Bekçi ve yöneticiler, ilçeye kazandırılan sahalar ve diğer sportif tesisler için emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Tribün, koşu parkuru ve tel örgü çekme işlemleri yapılan çim sahada 2. Başkan Ali Güçlü, Sekreter Ali Toplama ve yönetim kurulu üyesi Murat Kaya ile birlikte incelemelerde bulunan Elbistan Spor Kulüp Başkanı Erol Bekçi, Elbistan'ın son dönemde önemli spor yatırımlarına ev sahipliği yaptığına dikkat çekti. Bekçi, "Elbistanspor köklü ve tarihi başarılarla dolu bir kulüptür. Toprak sahada, yağmur yağdığı zaman çamur deryasına dönüşen zeminden bugün çim ve sentetik zeminli iki ayrı futbol sahasına sahip kulüp haline geldik. Tribünler ve soyunma odalarının bulunduğu bölümler çok güzel yapıldı. Bu tesislerin yapımında emeği bulunan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'a, İlçe Kaymakamımız Tuncay Akkoyun'a, Belediye Başkanımız Durmuş Küçük'e, il ve ilçe spor müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Bekçi, takımın konaklama, yemek ve deplasman müsabakalarına gidiş gelişlerinde destek olan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'e, kulüp yönetimi ve taraftarlar adına ayrıca teşekkür etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elbistanspor Yönetiminden Sportif Tesis Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement