Emenike'nin Etkisiz Oyunu Fenerbahçeli Taraftarları Çileden Çıkardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emenike'nin Etkisiz Oyunu Fenerbahçeli Taraftarları Çileden Çıkardı

Emenike\'nin Etkisiz Oyunu Fenerbahçeli Taraftarları Çileden Çıkardı
16.03.2015 09:15

Ligde son haftalara yaklaşılırken Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden aldığı yenilginin faturası oyunculardan Emenike'ye kesildi.

Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de maçtan sonra futbolculardan Emenike'ye tepki yağdı.

Maçta etkisiz bir performans gösteren Nijeryalı futbolcu, Fenerbahçe'nin ilk yarının ortalarında soldan yaptığı atak sırada maç kamerasına yürürken yansıması özellikle taraftarların ve yorumcuların Emenike'yi en çok eleştirdiği pozisyon oldu. Yorumcu Mustafa Denizli, Emenike'nin bu pozisyonda yürüyor olmasını "Fenerbahçe'nin neden kazanamadığının göstergesi" olduğunu söyledi.

Uğur Meleke ise yazısında "27 yaşındaki Emenike’yi büyütmek için 23’lük Alper’i kenarda oturtmak ancak bir baba şefkatiyle açıklanabilir! 150 milyon euroluk Fenerbahçe, koca çocuk Emenike’nin büyümesini bekliyor" diyerek görüş belirtti.

Taraftarlar da Emenike'nin Fenerbahçe'deki süresinin dolduğunu söyleyerek takımdan ayrılmasını istedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Emenike'nin Etkisiz Oyunu Fenerbahçeli Taraftarları Çileden Çıkardı - Son Dakika


Advertisement