Eskişehirspor'dan Vali Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'dan Vali Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehirspor\'dan Vali Tuna\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

21.06.2013 19:16

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri; Mulla Şahbaz, Ekrem Birsen, Mithat Körler ve Erdal Şahbaz katıldı. Ziyaret esnasında Eskişehirspor'un 1965 yılında kurulduğunu belirten Başkan Ünal, şanlı tarihi başarılarla dolu Eskişehirspor'un şu anda her yönüyle örnek bir kulüp olduğunu ifade etti.

Vali Tuna, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, mazisi başarılarla dolu Eskişehirspor'un Anadolu'nun yıldızı olduğunu,oynadığı futbolla Türk futboluna renk kattığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Halil Ünal, Vali Güngör Azim Tuna'ya isminin yazılı olduğu Eskişehirspor forması hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'dan Vali Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement