Eskişehirspor, Iğdır FK ile oynayacağı kupa maçı hazırlığını tesislerinde sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Eskişehirspor, Iğdır FK ile oynayacağı kupa maçı hazırlığını tesislerinde sürdürüyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Eskişehirspor, Iğdır FK ile oynayacağı kupa maçı hazırlığını tesislerinde sürdürüyor

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Alagöz Holding Iğdır FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, takımın maç gününe kadar tesislerinde hazırlıklarını sürdüreceği bildirildi.

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda karşılaşacağı Alagöz Holding Iğdır FK müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Siyah-kırmızılı ekip, kupa mesaisi kapsamında oynayacağı Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, takımın maç gününe kadar hazırlıklarını tesislerinde sürdüreceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.