Fc Vasluı Teknik Direktörü Sumudica'nın Basın Topantısı - Son Dakika
Spor

Fc Vasluı Teknik Direktörü Sumudica'nın Basın Topantısı

Fc Vasluı Teknik Direktörü Sumudica\'nın Basın Topantısı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Romanya temsilcisi FC Vaslui ile 1-1-berabere kaldı.

02.08.2012 00:44

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Romanya temsilcisi FC Vaslui ile 1-1-berabere kaldı. FC Vaslui Teknik Direktörü Marius Sumudica, ikinci maçın ateşten gömlek olacağını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan, "Oyuncularım Avrupa kupalarında benim için zafer niteliğinde bir maçla başladılar. Fenerbahçe taraftarını bu muhteşem atmosferi oluşturduğu için tebrik edeceğim. Böyle taraftarla kesinlikle zafere gidiliyor. Çok güçlü bir takımla karşılaştık. Çok değerli oyuncuları mevcut. Bu akşam takımımızın artık marka haline gelmiş Fenerbahçe takımından aşağıya kalır yanı yoktu. İlk yarıda gol atamadıysak ta çok iyi bir ilk yarı çıkardık. İkinci yarıda, ilk yarının sonucu belki bizi etkiledi. Rakibimiz taktik değiştirdi. Bir ara 3 forvete döndüler. Bu netice bizi avantajlı kıldı. 1-0 kazanmış olsaydık Fenerbahçe'nin 1-0 kazanması bizi uzatmaya götürürdü. İkinci maçta golsüz beraberlik bize turu getirir. 1-1 beraberlik bir şey ifade etmiyor, ikinci maç ateşten gömlek olacak. Umarım kendi sahamız, bu stat gibi dolacak ve taraftarımız bizi destekleyecek. Fenerbahçe maçına kadar zamanımızı çok iyi değerlendirmek zorundayız ve 3 gün sonra bizi kendi ligimizde zorlu bir maç bekliyor. Son dakikalarda gol yememiz benimde hoşuma gitmedi. Bu savaşın sonunda nihai zafer ikinci maçın son 90 dakikasına belli olacak. Yapılan ortayı daha çabuk bloke etmemiz gerekiyordu. Sahaya giren birçok oyuncumuz uluslararası arenada ilk defa deneyim kazandılar. Bizim için önemli olan uluslararası arenada deneyim kazanmak" dedi.

"FENERBAHÇE VE TÜRK HALKINA BÜYÜK SAYGIMIZ VAR"

Maç öncesi Romen basınında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Marius Sumudica, "Kesinlikle ben o şekilde düşünmüyorum. Alakasız bir konu. Kesinlikle Türk halkına, Fenerbahçe'ye büyük saygımız var. Çok değerli Fenerbahçe Kulübü başkanına sağlık ve özgürlüğün tadını çıkarması canı gönülden diliyorum. Fenerbahçe başkanı ve futbol takımını sevgiyle şehrimize bekliyoruz" cevabını verdi.

"HAGİ İLE GÖRÜŞMEDİM"

Hakemle diyalog yaşamasını hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adam, "Benim hakemle diyaloğum olmadı ama arkamda su bardakları uçuşuyordu. Kafama gelmedi. Su bardakları uçuşana kadar atmosferi çok beğendim" açıklamasında bulundu.

Marius Sumudica, Hagi ile maçtan önce görüşüp görüşmediği sorusuna ise, "Hagi ile görüşmedim. Hagi Romanya'daki olaylarla bu aralar daha çok ilgileniyor" şeklinde cevap verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fc Vasluı Teknik Direktörü Sumudica'nın Basın Topantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement