Federer Set Kaybetmeden İlerleyişini Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Federer Set Kaybetmeden İlerleyişini Sürdürüyor

Federer Set Kaybetmeden İlerleyişini Sürdürüyor

Jeremy Chardy karşısında iki sette galibiyete ulaşan İsviçreli tenisçi, Indian Wells'te adını çeyrek finale yazdırdı.

17.03.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun prestijli turnuvası Indian Wells'in erkekler ana tablosunda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Turnuvanın 1 numaralı seribaşı ismi , dünya klasmanının 100. basamağında yer alan Jeremy Chardy'yi 7-5 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek adını son 8 tenisçi arasına yazdırdı. Indian Wells'te henüz set kaybetmeyen İsviçreli raket, çeyrek finalde 23 numaralı seribaşı Hyeon Chung ile karşılaşacak. Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Güney Koreli Chung, son 16 turunda Pablo Cuevas'ı 6-1 ve 6-3'lük setlerle rahat bir şekilde yenerek kariyerinde ilk kez bir Masters turnuvasında çeyrek finale yükselmeyi başardı. Federer ile Chung, sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ın yarı finalinde de karşılaşmış, ikinci sette Chung'un sakatlığı sebebiyle maçtan çekilmesi sonucu finale yükselen taraf Federer olmuştu.

6 numaralı seribaşı da Indian Wells'te yoluna devam ediyor. Vatandaşı karşısında ilk seti 3-6 kaybetmesine karşın diğer setleri 7-6 ve 6-3'lük sonuçlarla hanesine yazdıran Arjantinli tenisçi, adını çeyrek finale yazdırdı. Del Potro'nun bu turdaki rakibi 31 numaralı seribaşı olacak. Daha önce 2 numaralı seribaşı 'i saf dışı bırakan Kohlschreiber, son 16 turunda ise Pierre Hugues-Herbert'i 6-4 ve 7-6'lık setlerle mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı.

Son ABD Açık finalisti , kazananın final seti tie-break'i ile belirlendiği maçta Pablo Carreno Busta'yı 4-6, 6-3 ve 7-6 ile yenerek çeyrek finale yükselen bir diğer isim oldu. 7 numaralı seribaşı Anderson'ın bu turdaki rakibi Borna Coric olacak. Diğer çeyrek final eşleşmesinde ise ile karşı karşıya gelecek.

Indian Wells'in tek kadınlar ana tablosunda da geçtiğimiz gün iki çeyrek final maçı oynandı. Dünya 1 numarası , klasmanın 51. basamağında yer alan 'i 6-4, 6-7 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek yarı finale yükselen ilk isim oldu. Diğer karşılaşmada ise 5 numaralı seribaşı Karolina Pliskova'yı 6-2 ve 6-3'lük iki setle deviren dünya 44 numarası Naomi Osaka, turnuvada aldığı flaş sonuçlara bir yenisini ekledi. Önceki turlarda ve gibi önemli isimleri turnuva dışına iterek dikkatleri üzerine çeken Osaka, yarı finalde Halep'e karşı yeni bir sürprizi kovalayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Federer Set Kaybetmeden İlerleyişini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement