Fenerbahçe'de Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Adanaspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklara başladı.

30.05.2017 14:15

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklara başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, iki günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde antrenmana çıktı.

Antrenmana ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular, 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement