Emre Belözoğlu 2 Hafta Yok - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu 2 Hafta Yok

Emre Belözoğlu 2 Hafta Yok

F.Bahçe'de Emre Belözoğlu'nun sağ bacak arka adalesinde yırtık tespit edildi. Milli futbolcunun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

25.03.2014 15:21  Güncelleme: 15:33

Fenerbahçe'ye tecrübeli futbolcu Emre Belezoğlu'ndan kötü haber geldi.

ADELEDE YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Sarı lacivertlilerin Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmada 3-0 mağlup ettiği maçta sakatlanan ve karşılaşmayı tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun sağ bacak arka adalesinde yırtık tespit edildi.

2 HAFTA YOK

Milli futbolcunun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Teknik direktor Ersun Yanal, Emre'nin tedavisinin bir an önce gerçekleşmesi için sağlık ekibini seferber ederken, tecrübeli oyuncunun Galatasaray derbisine yetiştirilmesi için çalışılıyor.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulüp doktorumuz Doç.Dr Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkiklerin sonucunda; Gaziantepspor- Fenerbahçe müsabakasında sağ bacak arka adalesinde ağrı hisseden ve oyunu tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun, sağ bacak arka adale zarında (Fasia'da) yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Emre'nin tedavisine başlanılmıştır" denildi.

 

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu 2 Hafta Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CAAAAPULLLLCUUUUUUU: BETER OL EMRE BETERRRRRRRRR 13 29 Yanıtla
  • uykusuzkalın: çok üzülmedim 7 4 Yanıtla
  • oktay: Olmadığına sevindimm. En azından olaysız, tartışmasız, dövüş sahnelerinin olmadığı, ve iyi oyunculardan kurulu karakterli bi maç izlerizz değilmiiii.. :))))) 8 1 Yanıtla

Advertisement