Fenerbahçe, Twente maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Twente maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Twente maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak Fenerbahçe, antrenmanlarını tamamlayarak maça hazır hale geldi. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları yaptı. Luan Peres ve Samet Akaydın bireysel çalışırken, Serdar Aziz'in durumu ise çekilen MR sonucunda belirlenecek. İzinli olduğu için dünkü idmana katılmayan Altay Bayındır ise bugünkü idmanda yer aldı.

23.08.2023 19:42

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente'yi ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri idmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışma gerçekleştirildiği aktarıldı.

Sakatlıklarını atlatan Luan Peres ve Samet Akaydın antrenmanda bireysel çalıştı. Serdar Aziz'in ise kadroda olup olmayacağının çekilen MR sonucunda belirleneceği öğrenildi.

Dünkü idmana izinli olduğu için katılmayan Altay Bayındır da bugünkü idmanda yer aldı.

Fenerbahçe, antrenmanın ardından maç için kampa girdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Twente maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement