Fethiyespor Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika
Spor

Fethiyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Fethiyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Belediye Başkanı Saatcı."Bu yıl ayağını PTT 1.Lige basacak Fethiyespor'un 2015'ten itibaren hedefi de Süper Lig".

15.06.2013 01:05

- Belediye Başkanı Saatcı:

"Bu yıl ayağını PTT 1. Lige basacak Fethiyespor'un 2015'ten itibaren hedefi de Süper Lig"

İlçeye bağlı Yanıklar köyündeki bir otelde düzenlenen baloda konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor'a kendilerine şampiyonluk gururunu yaşattıkları için teşekkür etti.

Fethiyespor'un sadece bir üst lige çıkmadığını ilçenin de tanıtımına büyük katkı sunduğunu belirten Saatcı, "Biz milyonlarca dolar para harcasaydık ilçemizin tanıtımını bu kadar yapamazdık. Bu çocuklarımıza, başkanımıza ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Fethiyeliler ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz" dedi.

Sorumluluklarının daha da arttığının bilincinde olduklarını kaydeden Saatcı, Fethiyespor'un bu yıl ayağını PTT 1. Lige basacağını, 2015'ten itibaren de hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ise Fethiyespor'un bu lige çıkacağını inandıklarını ve takımın da inançlarını boşa çıkarmadığını dile getirdi. Yürüdükleri yolda kendilerini çekemeyenlerin hazımsızlık, hasetlik ve fesatlıklar olduğuna işaret eden Öztürk, bunların başarıyı yakalamalarında büyük rol oynadığını anlattı.

Öztürk, hiçbir zaman bunları büyütmediklerini kendilerini sadece şampiyon olmaya odakladıklarını ifade ederek, "İnsanlar kıskanç olur. Bende kıskanç bir insanım. İnsanın üzerindeki gömleği kıskanırım alıp giymek isterim, ama o üstünde parçalansın demem. Biz demeyeceğiz. Bugün de bu yürüdüğümüz yolda bu kupayı kaldırabilmenin onurunu yaşıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Fethiyespor'un şampiyonluk pastası kesildi. Daha sonra, futbolcular ve kulüp yöneticileri müzik eşliğinde oynayıp şampiyonluğu kutladı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fethiyespor Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement