Futbol : PTT 1. Lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Futbol : PTT 1. Lig

Futbol : PTT 1. Lig
16.09.2013 16:05

Boluspor Kulüp Başkanı İnceayan: "İki haftadır hakemlerin kurbanı oluyoruz, en az 4 puanımız gitti. Bunun için Merkez Hakem Kuruluna müracaat edip, şikayette bulunacağız"

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Mehmet İnceayan, "İki haftadır hakemlerin kurbanı oluyoruz, en az 4 puanımız gitti. Bunun için Merkez Hakem Kuruluna müracaat edip, şikayette bulunacağız" dedi.

İnceayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, golsüz beraberlikle sonuçlanan 1461 maçında takımının mücadelesinin üst seviyede olduğunu belirterek, 4 topun direkten döndüğünü söyledi.

Maçta hakem hataları olduğunu ve bu yüzden haklarının yendiğini de iddia eden İnceayan, "Hakem hatası yüzünden verilmeyen bir golümüz var. Kimilerine göre gol ama yan hakem ofsayt verdi. İki haftadır hakemlerin kurbanı oluyoruz ve en az 4 puanımız gitti. Bunun için Merkez Hakem Kuruluna müracaat edip, şikayette bulunacağız.  Bu, bir değil, iki değil, demek ki her zaman olacak" diye konuştu.

Takımının bu hafta 3 karşılaşma yapacağını, bu nedenle iyi dinlenmesi gerektiğini anlatan İnceayan, "Bu nedenle takımımızı kampa aldık. Balıkesir dönüşünde de belki bir kampa girecekler. Bu maçları iyi değerlendirmemiz lazım. İçeride 2 puan kaybımız var. Bunu telafi etmemiz lazım. Bunun için Balıkesir'e puanlar için gidiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz, Bolu halkı da takıma güveniyor" şeklinde konuştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol : PTT 1. Lig - Son Dakika


Advertisement