Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Giresunspor Teknik Direktörü Ertem,"3 4 hafta sonra tam anlamıyla bir takım hüviyeti kazanacağız"

22.09.2013 14:04

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, 3-4 hafta sonra Giresunspor'un tam anlamıyla bir takım hüviyetini kazanacağını söyledi.

Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı.

Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi mücadele ettiklerini, oynan futboldan memnun olduğunu kaydeden Ertem,"Yeni bir takımımız. Bu dönemlerde, bizim için sonuç çok önemli. Ama sonuçtan daha önemlisi ortaya koyduğumuz performans. Dün oynadığımız Tarsus İdman Yurdu maçında  oynadığımız futbol gelecek adına sevindirici" dedi.

Giresunspor'un 3-4 hafta içerisinde gerçek anlamda takım hüviyetini kazanacağını anlatan Ertem,"Halen bazı eksikliklerimiz var. Yeni futbolcularımızın uyum sürecini tamamlayamadık. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi giderdiğimizde ortaya potansiyeli yüksek bir takım çıkacak. Genç, dinamik ve atletik, aynı zamanda da takımı ileriye taşıyacak futbolcu grubunun uyum sorununu aşmasını bekliyoruz. 3-4 hafta sonra mutlaka Giresunspor takımı gerçek kimliğine kavuşacaktır" - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement