Futbolun sanatçısına veda! Ibrahimovic'ten emeklilik kararı - Son Dakika
Spor

Futbolun sanatçısına veda! Ibrahimovic'ten emeklilik kararı

Sakatlıklardan dolayı yaklaşık 1 yıldır sahalara uzak olan Zlatan Ibrahimovic, sezon sonunda futbola veda etmeye hazırlanıyor. İtalyan basını, sakatlıklardan kurtulamayan ve fiziksel olarak geriye giden 41 yaşındaki Ibrahimovic'in emeklilik kararı aldığını ve sezon sonunda kramponlarını asacağını yazdı.

23.01.2023 17:41  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre sakatlığından dolayı bir yıldır sahalardan uzak kalan Zlatan Ibrahimovic, sezon sonunda kramponlarını asacak.

Futbolun sanatçısına veda! Ibrahimovic'ten emeklilik kararı

GERİYE GİTTİ

Fiziksel olarak geriye giden Ibrahimovic, artık saha dışında bir görevde yer almak istiyor. İtalyan ekibi Milan'ın da Ibrahimovic'e biçtiği rolün detaylarından bahsedildi.

KULÜP ELÇİSİ

Ajax, Barcelona, Juventus, Inter, PSG, Manchester United gibi kulüplerde top koşturan Ibrahimovic, kendisini bir Milanlı olarak tanımladığını söylemişti. 41 yaşındaki İsveçli yıldız, futbolu bırakırsa yeni sezonda Milan'ın kulüp elçisi olacak.

Futbolun sanatçısına veda! Ibrahimovic\'ten emeklilik kararı

Son Dakika Spor Futbolun sanatçısına veda! Ibrahimovic'ten emeklilik kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement