Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı İzle - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı İzle

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı İzle

Beko Basketbol Ligi final serisi dördüncü maçında Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker’i konuk ediyor.

10.06.2014 15:09

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçı sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde yapılacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Önemli mücadeleyi hakemler Fatih Söylemezoğlu, Murat Biricik ve Fatih Arslanoğlu yönetecek.

Serinin ilk 2 maçını evinde oynayan Fenerbahçe Ülker, sahasındaki ilk 2 maçı 89-70 ve 74-73 kazanarak 2-0 öne geçti. Serinin 3. maçında ise Galatasaray Liv Hospital, rakibini 73-64 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın 2-1 üstünlüğünün bulunduğu serinin 4. karşılaşmasında iki takım da galibiyete odaklanmış durumda.

Karşılaşmanın biletlerini günler öncesinden tüketen taraftarının desteğiyle rakibini bir kez daha yenmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar, seriye 2-2 eşitlik getirmenin peşinde. Seride 2-1 önde olan "Sarı Kanaryalar" ise üstünlüğünü 3-1'e taşıyarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Şükrü Ergün: Seriyi 2-2 yaparak...

“Maç kazanmak çok güzel. Dünkü atmosfer de muhteşemdi. İnşallah yarınki ortam daha güzel olur ve galip gelerek seride 2-2 yaparız. Seriyi kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

Ömer Onan: Biz şampiyon olacağız

“Aslında ilk iki maçtan çok da farklı sayı yemedik. İlk yarı çok küçük bir farkla bitti. Ama top kayıplarımız fazla oldu. Karar anlarında boş döndük. Galatasaray kendi evinde oynadı. Maçı kaybetmede birçok etken olabiliyor; deplasman oluşu, uzun oyuncularımızın az süre alışı gibi şeyler. Ama bunlar basketbolda oluyor. Bu final serisi ve uzun bir seri. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Salı günü daha iyi oynayıp kazanmaya çalışacağız.”

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement