Galatasaraylı Podolski: Yine Olsa Yine Yaparım - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Podolski: Yine Olsa Yine Yaparım

Geçtiğimiz günlerde bir foto muhabirine saldıran Podolski, "O gün o fotoğrafçı sınırları çok aştı. Aileme hiçbir şekilde saygı göstermedi. Yine olsa yine yaparım." dedi.

09.12.2015 01:24  Güncelleme: 08:16

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kazakistan'ın Astana ekibi ile 1-1 berabere kaldıkları maçta iyi bir mücadele ortaya koyamadıklarını söyledi.

"SONUÇTAN VE OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Alman futbolcu, müsabakada elde ettikleri puanla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandıklarını anımsatarak, "UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağız ama sonuçtan ve oyundan memnun değilim. Sahadaki oyuncular yüzde yüzünü verdi ama böyle bir maçta 1-0 geriye düşüyorsak, işler zorlaşıyor. Yine de çabuk cevap vererek beraberliği aldık" diye konuştu.

"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"

Lukas Podolski, hafta içinde bir gazeteciyle yaşadığı gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: "Baktığınız zaman bu durumda herkes beni suçlu görüyor. Kamuoyunda böyle bir algı var. Aslında olay hiç de öyle değil. Ben suçlu değilim. Ben herkese saygı duyuyorum. Şehir içinde ya da herhangi bir restoranda fotoğrafımı çekebilirler. Bunu kabul ediyorum. O gün o fotoğrafçı sınırları çok aştı. Aileme, eşime, oğluma hiçbir şekilde saygı göstermedi. Benim de tepkim bu yüzdendi. Ben bunu kabul edemem. Eğer bu durum bir daha tekrarlanırsa tepkim yine aynı şekilde olur."

Galatasaraylı Podolski: Yine Olsa Yine Yaparım
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaraylı Podolski: Yine Olsa Yine Yaparım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • veli: adam haklı dagilin 9 2 Yanıtla
  • Urfali: Maliye yap napicaksan 1 7 Yanıtla
  • ea: sen dun ikinci yarii topoynadinmi gundi birazz kos yada selcugun ayaginin altindan cekil 2 4 Yanıtla
  • BizHanzolarlaSebzelerleMeyvelerleUğraşırken: Bence biz durmadan Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geliyoruz.Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri giderse,İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulur ve müslümanlara bütün kapılar kapanırsa,şaşırmayın.İbre orayı gõsteriyor,bence. 0 2 Yanıtla
  • adsiz: haberi yapanlar acaba 1 milyon derece miyop mu yukarda besiktasin liverpolu 8.0 yendiği yaziyo. kendisi beşiktaşli heralde 1 0 Yanıtla

Advertisement