Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

PTT 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına devam etti.

02.12.2015 12:48

PTT 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına devam etti.

Gaski Tesisleri'nde bir araya gelen mavi-beyazlılar Adana maçının hazırlıklarını sürdürdü. Akşam antrenmanı öncesi saha içerisinde oyuncularla bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Hakan Kutlu, Elazığspor maçında göstermiş oldukları performanstan dolayı oyuncuları tebrik ederek, bu maçı unutup artık Adanaspor ile oynayacakları maça konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Düz koşu ile başlayan antrenmanda daha sonra rejenarasyon çalışması gerçekleştiren mavi-beyazlılar, 5'e 2 dar alanda kısa paslaşmalardan sonra tesislerde dinlenmeye çekildi. Büyükşehir bugün gerçekleştireceği antrenmanlarla Adana maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi tesislerinde U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçında ise 1-1 berabere kaldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement