Gaziantepspor'da Başkan Kızıl, Golcü Transferi Sözünü Tuttu - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da Başkan Kızıl, Golcü Transferi Sözünü Tuttu

Gaziantepspor’da Başkan İbrahim Kızıl, “Dünya Kupası’nda gol atmış bir golcüyü transfer edeceğiz” sözünü tuttu ve Carlos Costly için girişimlere başladı.

17.08.2014 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da Başkan İbrahim Kızıl, "Dünya Kupası'nda gol atmış bir golcüyü transfer edeceğiz" sözünü tuttu ve Carlos Costly için girişimlere başladı.

Gaziantepspor golcü transferinde mutlu sona çok yakın. Başkan İbrahim Kızıl ve Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Honduraslı Milli Futbolcu Carlos Costly'nin transferini bitirmek üzere. Uzun süredir Gaziantepspor'a transfer edilmek istenilen 32 yaşındaki Costly ile anlaşıldığı da bildirildi.

Gaziantepspor'da Başkan İbrahim Kızıl, kongrede yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlara, "Son Dünya Kupası'nda gol atmış bir golcüyü transfer edeceğiz" demişti ve o futbolcunun transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı-siyahlı ekipte futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, Honduraslı Milli futbolcu Carlos Costly ile görüşmelere başladı ve transferin büyük ölçüde bittiği gelen haberler arasında. - VİYANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da Başkan Kızıl, Golcü Transferi Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement