Gaziantepspor Yeni Transferlerini Tanıttı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Yeni Transferlerini Tanıttı

Gaziantepspor Yeni Transferlerini Tanıttı

Gaziantepspor, yeni sezon öncesi renklerine bağladığı 3'ü yabancı 9 futbolcuyu kamuoyuna tanıttı.

13.09.2013 22:53

Gaziantepspor, yeni sezon öncesi renklerine bağladığı 3'ü yabancı 9 futbolcuyu kamuoyuna tanıttı. Toplu imza töreninde konuşan kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor'un taraftar gücüne ihtiyacı olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, yeni sezon öncesi transfer edilen 9 futbolcuyu kamuoyuna tanıttı. Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen törene; Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, transfer olan futbolcular Artem Milevskiy, Marius Stankevicius, Semir Stilic, Serdar Kulbilge, Uğur Kavuk, Mustafa Durak, Erman Bulucu, Kerem Eryılmaz ve Koray Öztürk ile taraftarlar katıldı. Gaziantepspor'un taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Kızıl, "Bu şehrin en büyük gücü, Gaziantepspor taraftar gücüdür. Sizlerin karşısına eli boş gitmemek için her biri pırıl pırıl, çok iyi olan; gerek burada bulunan yerli futbolcu kardeşlerim, gerekse özellikle transfer ettiğimiz herkesin gıpta ederek inanmak istemediği yabancı futbolcularımızla geldik. Herkes, yazıp çiziyor. Gaziantepspor, transferin sessiz takımı. Biz büyüdükçe, küçüleceğiz, mütevazi olacağız. Biz yaptık mı hedeften 12'den vururuz. Ağzı olan konuştu. Ağzı olan, bizim üzerimizden reklam yapmaya çalıştı. Biz onları dikkate bile almadık. Biz hedefimizi biliyoruz. Hedefe girmişiz ve hedeften vurmuşuz. Artem'i getirmişiz ve herkesle imzayı atıp işimizi sağlama almışız. Gaziantepspor, şahısların sahibi değil. Takımın sahibi önce yukardaki, sonra sizlersiniz" dedi.

Başkan Kızıl, konuşmasının sonunda futbolcuları tanıtırken, yeni transferler de toplu imza attı. İmza törenin ardından Başkan İbrahim Kızıl, yeni transferler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Yeni Transferlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement