Gevrek, Antrenman Sahalarında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Spor

Gevrek, Antrenman Sahalarında İncelemelerde Bulundu

Gevrek, Antrenman Sahalarında İncelemelerde Bulundu

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da zemini çimlendirilen antrenman sahaları görücüye çıktı.

23.10.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da zemini çimlendirilen antrenman sahaları görücüye çıktı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nin antrenman sahalarının bakımı çerçevesinde yapılan çimlendirme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada yeni antrenman sahalarının Malatya futboluna hayırlı olması temennisinde bulundu.

GEVREK: "GEÇ OLDU AMA TEMİZ OLDU"

Antrenman sahalarının yapımının Malatya futbolu için önemli bir olay olduğunu kaydeden Gevrek, "Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkürlerimiz iletiyorum. Yine yönetici arkadaşlarımızdan İlyas Karaca'ya Hanifi Gömülü'ye, kulüp müdürümüz Selçuk Günaydın'a, sportif direktörümüz Ali Ravcı'ya teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük emekleri geçti. Burada çalışan arkadaşlarımız ve rulo çim firması yetkilimiz Erdoğan Bey'in de emekleri göz ardı edilemez. Gerçekten çok güzel bir iş çıkardılar. Malatyamız için önemliydi. Bir antrenman sahamız yokken şimdi iki antrenman sahamız oldu. Onun için zorluklar çekiyorduk. Malatyamıza daha yapacak çok işimiz var alt yapıyla alakalı. İnşallah onları da yaparız. İnşallah sahamız 45 gün içerisinde teslim edilecek. Belki biraz geç oldu ama temiz oldu" şeklinde konuştu.

ŞENYÜZ: "MALATYA'DA İNANILMAZ BİR HEYECAN GÖRDÜM"

Daha önce bir saha olarak plan yaptıklarını ama sonra iki sahaya çıktığını belirten rulo çim firmsı yetkilis Erdoğan Şenyüz, "Gördüğünüz gibi şuanda da çalışmalarımızı tamamladık. Her iki sahayı birlikte yaptık. Projektörler yardımıyla geceleri de çalıştık. Makine ekipmanlarıyla birlikte işi 1 haftada tamamladık. Tabi sahayı teslim etmekle kalmıyoruz aynı zamanda 45 günlük bir bakım sürecimiz var. O sürede de teknik bakımlarını yapacağız. En sonunda ise sahayı oynanabilecek şekilde teslim edeceğiz. Ben Malatya'da inanılmaz bir heyecan gördüm bu süre içerisinde ve bu da beni daha da iştahlandırdı. İnşallah aynı işlemi Malatya İnönü Stadı'nın zemininde de uygulayacağız. Orada rulo çimle yama tekniğini uygulayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, rulo çim firması yetkilisi Erdoğan Şenyüz'e Malatya kayısısı armağan etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gevrek, Antrenman Sahalarında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement