Giresunspor'un, Çankırıspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor'un, Çankırıspor Hazırlıkları Sürüyor

Giresunspor\'un, Çankırıspor Hazırlıkları Sürüyor

Hafta sonu sahasında Çankırıspor'u ağırlayacak olan Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor.

14.02.2013 12:08  Güncelleme: 12:07

Hafta sonu sahasında Çankırıspor'u ağırlayacak olan Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor. Dün amatör takımlardan Yağlıderespor ile hazırlık maçı yapan yeşil beyazlılarda sakat oyuncu bulunmuyor. Kart cezalıları Berkan ve Gökhan ise Çankırıspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.

BASIN SÖZCÜSÜ ÖZKUL: "ZOR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

Giresunspor basın sözcüsü İbrahim Özkul, Çankırıspor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade ederek, " Ünye'de galibiyeti kaçırdık. Artık bu maç geride kaldı. Hafta sonunda sahamızda yine zor bir maç bizi bekliyor" Çankırıspor ile oynayacakları karşılaşmanın, Giresunspor için son derece önemli olduğunu ve bu maçın iyi sonuçların başlangıcı olacağını düşündüklerini kaydeden Özkul şunları söyledi:

"Ünyespor maçında 65 dakika eksik oynamamıza rağmen iyi bir mücadele sergiledik. Ancak öne geçmemize rağmen bir puanla sahadan ayrıldık. Aynı durumun Çankırıspor maçında tekrar etmeyeceğini düşünüyoruz. Bu maçta galibiyetten başka düşüncemiz yok. Giresunspor Çankırıspor maçıyla bir çıkışa geçecektir. İyi sonuçların başlangıcı olacak bu maçta oyuncularımıza güveniyoruz."

BİLET FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Taraftarlara da seslenen ve bu maçta taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Özkul, "Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Artık her maç bizim için final. Bu zorlu maçlarda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Tüm Giresunluları destek vermeye çağırıyoruz. 3-5-10 lira olarak belirlediğimiz bilet fiyatlarında bir değişikliğe de gitmedik" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'un, Çankırıspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement