Göztepe'de tüm gözler transferde olacak - Son Dakika
Spor

Göztepe'de tüm gözler transferde olacak

Göztepe\'de tüm gözler transferde olacak

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında evinde Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalıp devreyi 15 puanla düşme hattında tamamlayan Göztepe'de gözler transferlere çevrildi.

27.12.2021 12:22  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında evinde Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalıp devreyi 15 puanla düşme hattında tamamlayan Göztepe'de gözler transferlere çevrildi. Sezon başında yaptığı takviyelerle taraftarın ağır eleştirilerine maruz kalan Başkan Mehmet Sepil ve yönetim kurulunun, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda oynanacak Yılport Samsunspor maçının ardından kolları sıvayacağı bildirildi. Teknik direktör Nestor El Maestro ile bir araya gelecek kurmayların, Sırp çalıştırıcıdan geniş çapta bir rapor isteyeceği bildirildi. Yönetimin en az 4 transfer yapması beklenirken, mevkilerin forvet, kanat, orta saha ve sol bek olacağı öğrenildi.

Son olarak Nijeryalı golcü Brown Ideye ile resmen yollarını ayıran sarı-kırmızılıların ikinci yarı öncesi bazı futbolcularla da vedalaşacağı kaydedildi. Maestro ise transferde tek yetkili kişinin kendisi olmadığını söyledi. Yönetimle bu konuda görüşeceklerini belirten Maestro, "Göztepe'de transfer için benim dışımda mecralar da var. Bu takıma takviye yapılmazsa biz yolumuza mevcut oyuncularla devam ederiz ve iyi işlere imza atarız. Ancak transfer yapılırsa aramıza katılacak arkadaşlarımız da bizlere iyi katkı verecektir" diye konuştu.Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden mutlaka kaliteli transferlerin yapılması gerektiği görüşünde birleşip, Başkan Sepil'e çağrıda bulundu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de tüm gözler transferde olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement