Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder'in Napoli'ye transfer olduğunu açıkladı - Son Dakika
Spor

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder'in Napoli'ye transfer olduğunu açıkladı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Roma'da forma giyen milli yıldız Cengiz Ünder'in Napoli'ye satıldığını duyurdu ve turuncu lacivertli kulübün eski oyuncusunun bu transferinden 4-5 milyon euro kazanacağını söyledi.

20.07.2020 23:51  Güncelleme: 14:01

2019/20 Süper Lig şampiyonu Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, eski oyuncuları Cengiz Ünder'in transfer durumu hakkında konuştu. Gümüşdağ, Roma'da forma giyen milli yıldız Cengiz Ünder'in, Napoli'ye transfer olduğunu söyledi.

Katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, Cengiz Ünder transferinden 4-5 milyon euro gelir elde edeceklerini de dile getirdi ve "Cengiz Ünder yakın zamanda Napoli'ye satıldı, satılacak. Görüşmeler sürüyor. Oradan da kulübümüze 4-5 milyon euro gelir gelecek" dedi.

2017 YILINDA SATILMIŞTI

Cengiz Ünder, 2017 yılında 14 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'ya satılmıştı. Oyuncunun kulübü Başakşehir, o dönem Roma'yla yaptığı anlaşmaya sonraki satıştan pay almak için madde eklemişti.

BU SEZON İSTENİLENİ VEREMEDİ

Bu sezon Serie A, İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplam 22 maça çıkan Cengiz, Roma'da beklenilen performansın altında kaldı. 23 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda toplam 3 gol kaydetti.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder\'in Napoli\'ye transfer olduğunu açıkladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder'in Napoli'ye transfer olduğunu açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement