Hajrovic'ten Galatasaray'a Ağır Fatura - Son Dakika
Spor

Hajrovic'ten Galatasaray'a Ağır Fatura

Alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Galatasaray'a tazminat davası açan İzet Hajrovic'in sarı kırmızılı takıma faturası çok ağır olabilir.

20.06.2014 09:19  Güncelleme: 10:16

Alacakları zamanında ödenmediği için mayıs başında ülkesi Bosna Hersek’e kaçan İzet Hajroviç, Galatasaray'a ağır bir fatura kesecek.

4,8 MİLYON EURO'LUK FESİH TALEBİ

Hürriyet'in haberine göre; Sarı kırmızılıların 400 bin Euro’luk ödeme yapmasına rağmen Boşnak oyuncu geri adım atmadı. Galatasaray’ı, FIFA’ya şikayet eden Hajroviç’in, avukatları 4.8 milyon Euro’luk erken fesih tazminatı talep etti.

GALATASARAY DAVAYI KAYBEDERSE AĞIR FATURA ÖDEYECEK

Hajroviç’in FIFA’ya yaptığı yazılı talep sonrasında Galatasaray büyük bir tehlike ile karşı karşıya. Ribery’i elinden kaçıran Cimbom, Hajroviç için de tazminat davasını kaybederse ağır bir bedel ödeyecek.

DROGBA'YI BİLE GEÇTİ

Sarı kırmızılı forma ile 12 maça çıkan Hajroviç, el yakacak. Bosnalı oyuncunun maç başına faturası 725 bin Euro olacak. 4.8 milyon Euro’luk dava kaybedildiği takdirde, Grasshoppers’a ödenecek olan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve FIFA’dan şikayetini çekmesi adına Hajroviç’e yapılan 400 bin Euro’luk ödeme ile Bosnalının 5 aylığının maliyeti yaklaşık 8.7 milyon Euro’yu bulacak. Bu maliyetle Hajroviç, Drogba’yı da sollayıp Galatasaray tarihinin en maliyetli oyuncusu olacak.

Hajrovic\'ten Galatasaray\'a Ağır Fatura
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hajrovic'ten Galatasaray'a Ağır Fatura - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • aaa: İnşallah sırtı devlete dayayıp haksız rekabet yapan gs nin daha beter olması dileğiyle 13 8 Yanıtla
  • gs: inaşalah daha büyük bir fatura çıkar kedilerin karşısına 12 9 Yanıtla
  • yavuz öztürk: verin sırp lara gebertsin bu serefsiz bosnalıyı 2 12 Yanıtla
    lucas: Hakkını araması mı şerefsiz yaptı? Unal aysal daha çok ağlatacak sizi 1- F.Terim,2- Hayroviç 3- Mancini 4-Lucescu 5-Basketbol Hükmen 6-Borsa oyunları 7-Uefa para Cezaları Gerisini sen tamamla artık 0 0
  • mehmet: bu nasıl bir iştir. Ribery olayı ayrı bir yüzkarası bu olay ayrı bir yüz karası. Galatasaray' da kimse çıkıpta biz kurumsalız dünyanın en büyük kulübüyüz galatasarayın değerleri var vs. falan filan demesin. Ayıptır yazıktır buna sebep kimse muhasebe, yönetici, kişi vs. cebinden ödesin kulübün parasından ödenmesin ve çıkıp ta erkekçe sorumlusu budur desinler bilelim sen 300-500 euro verme sonra 5 milyon euro ver ve 1 milyon euro için pazarlık ver komedi mi aptallık mı normal insanın aklı almıyor bu hesabı ya bu takımın hainisiniz ya da başka bir şey 13 0 Yanıtla
  • ibrahim: Gs yi kapkara günler bekliyor. Beşiktaştan daha beter olacaklar. 5 8 Yanıtla
  • Reziller: Daha beter olun.bunlar en iyi günleriniz. 5 6 Yanıtla

Advertisement