Fenerbahçe ile Anlaşan Cocu'nun Hayali Barcelona - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Anlaşan Cocu'nun Hayali Barcelona

Teknik Direktör Phillip Cocu, PSV'deki başarılarına Fenerbahçe'de yenilerini ekleyerek, bir dönem formasını giydiği İspanyol devinin başına geçmeyi hedefliyor.

19.06.2018 02:36  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusunda geri sayıma geçilirken, Phillip Cocu konusunda görüşmeler resmi makamlar üzerinden de başladı. PSV Eindhoven Kulübü ile de temasa geçen sarı-lacivertliler anlaşma zemini yakaladı.

PSV ile son 5 senede 3 şampiyonluk, 2 Hollanda Süper Kupası ve 1 Hollanda Kupası kazanarak başarılı bir dönem geçiren Cocu, Avrupa'da yeni bir mücadeleye girişmek istiyor. 2019 yılına kadar PSV ile sözleşmesi olmasına karşın Fenerbahçe'den gelen cazip teklifi kabul eden Cocu, Türkiye'deki yeni dönemini bir dönüm noktası olarak görüyor.

BARCELONA İLE ÖZDEŞLEŞMİŞTİ

2010 Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük yapan ve 5 yıl teknik direktör olarak çalıştığı PSV ile ciddi bir tecrübeye ulaşan 47 yaşındaki çalıştırıcı, ülke sınırları dışında da benzer başarıları elde etmek istiyor. Futbolculuğunda 1998-2004 yılları arası Barcelona forması giyen ve Katalan kulübüyle özdeşleşen Cocu, teknik direktörlükte de bu noktayı hedefliyor.

Bu nedenle de Fenerbahçe'de geçireceği süre, başarılar ve deneyimin Barcelona yolunda çok önemli olacağına inanan Hollandalı antrenör, Başkan Ali Koç ve Damien Comolli ile yaptığı görüşmelerde bu konuya hep yer verdi. Barça'yı daha önce çalıştıran Pep Guardiola ve Luis Enrique ile takım arkadaşlığı yapan Cocu, İspanyol ekibinin yakın geçmişinde önemli bir yer tutuyor. Başkan Ali Koç'un Barcelona ile olan iyi ilişkileri de Hollandalı teknik adam için önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Fenerbahçe ile Anlaşan Cocu\'nun Hayali Barcelona
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Anlaşan Cocu'nun Hayali Barcelona - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Beşiktaşlı: Ali Koç geldi, Fenev burcu burcu Cocu yor. 6 13 Yanıtla
  • seco: Fenerbahçeli olarak söylüyorum , Aykut Kocaman Bu adamdan iyidir,Şu Aykut Kocamana Pareire ya verilen kadroyu verselerdi,hala ligi domine ediyordu ..Aykut Nezaman gelse feda dönemi yaşattılar adama...Doğru dürüst kadro vermediler 11 6 Yanıtla HASAN ZEYBEK---DENİZLİ----ÇAL İLÇESİ----: HELAL OLSUN KARDEŞ BİZLER GÖRÜYOZ DA Bİ ALİ KOÇ GÖRMÜYOR YAZIK YAZIK. 0 0
  • VANLI: ANDSMERO BİR VANLI OLARAK BEŞİKTAŞDAN SONRA SENDEN DE NEFRET EDİYORUMMM 4 2 Yanıtla
  • Fanatik: Andsmero sen kendi takımınla ilgili yorum yap seni ilgilendirmez.senin takımın cimbomun durumu ortadaa. 5 1 Yanıtla
  • andsmero: para para nelere kadirsin batıyoruz deme ali koç sende turk teknık adamlarla çalışın 2 3 Yanıtla
  • Nevzat : Merak etme hoca 5 hafta lig avrupadan havlu atınca Ali Koç ve sen Barselonaya gidersin 2 2 Yanıtla
  • btm72: ama şimdi barçaya git seni tutan mı var koku valla 2 0 Yanıtla
  • ...: Neeeee? Barcelonaya mı gidecekmiş? 0 1 Yanıtla
  • HASAN ZEYBEK----DENİZLİ---ÇAL İLÇESİ----: SEN GEL AYKUT KOCAMAN I GÖNDER 5 YILDA 3 KEZ HOLLANDA ŞAMPİYONLUĞU YAPMIŞ 2 KEZ HOLLANDA SÜPER KUPAYI KAZANMIŞ MIŞ. YAZIKLAR OLSUN ALİ KOÇ SANA. FACE SAYFAMA BAK ALİ KOÇ BAŞKAN OLSUN DİYE SAYFAMDA PAYLAŞTIM BUNUN İÇİN Mİ. SEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VE TÜRKİYE SÜPER KUPASINI KAZANMAK İÇİNMİ GELDİN BAŞA. YAZIKLAR OLSUN. BU ADAMA AYKUT KOCAMAN IN ELİNE SU DAHİ DÖKTÜRTÜRSEM YAZIKLAR OLSUN. OLMAZ OLMAZ OLMAZ ALİ KOÇ GÖZÜMDEN DÜŞTÜN.... DAKKA BİR GOL BİR BAŞARININ SIRRI AYKUT KOCAMAN. 0 1 Yanıtla

Advertisement