Hem Taraftar Hem de Kulüp Kazanacak - Son Dakika
Spor

Hem Taraftar Hem de Kulüp Kazanacak

Hem Taraftar Hem de Kulüp Kazanacak

DenizBank kırmızı lacivert renklere gönül veren Mersin İdman Yurdu taraftarlarına özel "Mersin İdman Yurdu Bonus Card"ı hayata geçirdi.

24.10.2011 11:41

Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan Kırmızı Şeytanların Bonusu ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunacak.

Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve yenilikçi çözümler sunan DenizBank, spor kulüpleriyle işbirliğini güçlendirerek artırmaya devam ediyor. Mersin İdman Yurdu Spor ve DenizBank işbirliği ile kırmızı lacivert renklere gönül veren taraftarlara özel "Mersin İdman Yurdu Bonus Card" hayata geçirildi. Mersin İdman Yurdu'na özel ilk kart olma özelliği taşıyan ürünün tanıtım toplantısı 22 Ekim 2011, Cumartesi günü Macit Özcan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü As Başkanı Dr. Ayhan Erdem, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Nurullah Sağlam katıldı.

"Hedef 2 yılda 40 bin kart"

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin önemli takımlarından biri olan Mersin İdman Yurdu Spor ile işbirliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Ertürk, "Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye'de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Odaklandığımız niş market anlayışından hareketle öncelikli sektörlerimizden biri olan spor kulüpleri konusunda taraftara yönelik uygulamalarımız devam ediyor.

Bildiğiniz gibi 4 büyük takımla kart programı olan tek bankayız, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor'dan sonra Mersin İdman Yurdu ile de anlaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Mersin İdman Yurdu Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanacak. Taraftarlar, kartlarıyla yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine de katkıda bulunacak. Mersin İdman Yurdu Bonus'un 2 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz" dedi.

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü As Başkanı Dr. Ayhan Erdem ise, "28 Yıl sonra gelen şampiyonluğun haklı gururunu yaşamaktayız. Kurumsallık yönünde büyük adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Tevfik Sırrı Gür stadı yenilenmiş ve ışıklandırması tamamlanarak tarihinde geçen hafta ilk gece maçı oynanmıştır. Mersin Store mağazamızda MİY ürünleri satışı yapılmaktadır.

Yeni Kulübümüzün aylık dergisinin ilk sayısı Kasım ayı itibariyle satışa çıkacaktır. Yeni stat ve tesis çalışması devam etmektedir. Ve tabii en önemlisi, bugün Denizbank ile ortak çalışmamızın ürünü olan taraftar kredi kart anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşma ile gerçek taraftarımız ile sürekli ve dolaylı bir bağ kurulması amaçlanmıştır. Bu anlaşmanın tüm Mersin camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu

Mersin İdman Yurdu Bonus'un getirdiği ayrıcalıklar

Lansmana özel, yılsonuna kadar Mersin İdman Yurdu Bonus Card başvurusu onaylananlara 20 TL, kartla yapılan ilk 50 TL alışverişe 15 TL olmak üzere toplam 35 TL bonus hediye edilecek.

Mersin İdman Yurdu Bonus Card'a sahip olanlar Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

Kart sahipleri; anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.

Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.

Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.

Geleneksel hale gelen Gol kampanyası ile sadece bir defa GOL yazıp 3280'e SMS atan Mersin İdman Yurdu Bonus Card sahipleri ayda 500 TL ve üzeri alışveriş yaptıkları taktirde takımlarının kazandığı maçta attığı gol sayısı kadar ilave bonus (3 gol=3 TL bonus) kazanma şansına sahip olacaklar.

Mersin İdman Yurdu kazandıkça kart sahibi de kazanacak.

Yapılan tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda bir katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine katkıda bulunacaklar.

Visa payWave altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Mersin İdman Yurdu Bonus Card'la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

Kırmızı Şeytanların Bonusuna tüm DenizBank Şubelerinden, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı'ndan, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı'ndan veya www.denizbank.com web sitesinden başvurulabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Hem Taraftar Hem de Kulüp Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement