İnegölspor'un Yeni Transferleri İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

İnegölspor'un Yeni Transferleri İmzayı Attı

İnegölspor\'un Yeni Transferleri İmzayı Attı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği 4 yeni isim törenle sözleşmeye imza attı.

22.01.2014 14:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği 4 yeni isim törenle sözleşmeye imza attı.

İlk yarı sonunda 4 oyuncu ile yollarını ayıran bordo beyazlılar 4 yeni isimle kadrosunu takviye etti. İnegölspor, ara transfer döneminde renklerine bağladığı Balıkesirspor'dan 26 yaşındaki Ali Akburç, Yeni Malatyaspor'dan 27 yaşındaki Emre Hasan Balcı, Aydınspor'dan eski oyuncusu 27 yaşındaki Mümin Aysever ve Darıca Gençlerbirliği'nden 24 yaşındaki Erdinç Karakaş için imza töreni düzenlendi.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "İnegölspor'umuzun kuruluşunun 30. yılındayız. Şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıyı gidermek için ikinci yarı daha güçlü bir İnegölspor seyrettirmek için 4 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Onların bize kattığı güçle ikinci yarı bambaşka bir İnegölspor seyrettireceğiz. Yeni oyuncularımızın bize yapacağı katkı ile PTT 1. Lig'e yükseleceğimizi düşünüyorum. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Şu anda eksik olarak gördüğümüz bölgeler bunlardı. Şu anda transfer kapanmış gibi gözüküyor. İnegölspor'a güç katacağını düşündüğümüz futbolcular olursa, yönetim kurulu ile görüştükten sonra transfer yapabiliriz. Ancak şu anda transferi kapattık diyebilirim" diye konuştu.

İnegölspor'un Balıkesirspor'dan transfer ettiği Ali Akburç, "Geçen sezon Balıkesirspor'da oynarken İnegölspor'u görme fırsatım oldu. Güçlü, hedefleri olan bir kulübe geldim. Transferimde Başkanımız ve Teknik Direktörümüzünde katkısı oldu. İnşallah elimizden geleni yapıp, takımımızı bir üst lige çıkaracağız" dedi. İnegölspor'un rakibi Yeni Malatyaspor'dan transferi Emre Hasan Balcı da başarı için İnegölspor'u seçtiğini belirterek, "Yeni Malatya yönetimine transferde zorluk çıkarmadıkları için teşekkür ediyorum. İnegölspor'da çok iyi karşılandım. İnegölspor gibi benimde hedeflerim var. Şampiyonluğa oynayan ve bana uygun bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Elimden geleni yapıp, şampiyon olmak istiyorum. Kariyerimde bir şampiyonluk var ve bu çok farklı bir duygu diyebilirim. Bu duyguyu İnegölspor'da yeniden tatmak istiyorum" diye konuştu.

Yeniden yuvaya dönen Mümin Aysever ise, hedefledikleri PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyleyerek, "Bu hedef için İnegölspor'a geldik. El birliği ile takımımızı bir üst lige çıkartmak istiyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapacağız" dedi.

İnegölspor'un Darıca Gençlerbirliği'nden transferi Erdinç Karakaş, "Şampiyonluk yolunda arkadaşlarıma destek vermek için geldim. İnşallah sezon sonu şampiyon olur ve bir üst lige çıkarız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dört isim kendilerini bordo beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'un Yeni Transferleri İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement