İspanya Milli Takımı'ndan 3 Futbolcu Cinsel İstismarda Bulundu - Son Dakika
Spor

İspanya Milli Takımı'ndan 3 Futbolcu Cinsel İstismarda Bulundu

A Millilerimizin EURO 2016 D Grubu'ndaki rakibi İspanya milli takımı forması giyen David de Gea, Isco ve Iker Muniain'in isimleri ülkede devam eden cinsel istismar soruşturmasına karıştı.

10.06.2016 16:15  Güncelleme: 19:56

Dönem dönem futbolun üzerine kara bulut gibi çöken cinsel istismar skandallarına bir yenisi daha eklendi. EURO 2016'da mücadele edecek İspanya Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan üç yıldız hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol basınında yer alan haberde, Manchester United kalecisi David de Gea, Real Madrid forması giyen Isco ve Atletic Bilbao forması giyen Iker Muniain'in isimlerinin cinsel istismar suçuna karıştığı belirtildi.

2012 YILINDA İSTİSMARA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Kimliği açıklanmayan bir kadın, 2012 yılında bu iki futbolcu tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etti.

(İsco)

SORUŞTURMADA İSİMLERİ GEÇİYOR

Haberde ayrıca, İspanya'da yaşı tutmayan genç kızlar ile zorla cinsel ilişkiye giren şahıslar için açılan soruşturma kapsamında David de Gea, Isco ve Iker Muniain'in de isimlerinin geçtiği öne sürüldü.


(Iker Muniain)

"BUNLAR TAMAMEN YALAN"

De Gea, iddialar üzerine açıklamada bulundu. İspanyol kaleci, "Bunlar tamamen yalan, daha fazlası değil. EURO2016 için tamamen motive olmuş durumdayım, takımdan ayrılacağım iddiaları yalan" dedi. Iker Muniain'in menajeri ise "Suçlamalardan haberimiz yok. Bize gelen herhangi bir bilgi yok" diye konuştu.


(De Gea)

POLİS RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin polis raporu şu şekilde;

"Kızların ikisi de, erkekler tarafından cinsel istismara uğradı. Cinsel ilişkiye girmeyi reddettiklerinde fiziksel olarak şiddet gördüler. Futbolcuların cinsel manada arzularını karşıladıktan sonra da, yaşananları kimseye anlatmamaları konusunda tehdit edildiler"

İspanya Milli Takımı\'ndan 3 Futbolcu Cinsel İstismarda Bulundu

Son Dakika Spor İspanya Milli Takımı'ndan 3 Futbolcu Cinsel İstismarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İbreler: Yinemi PKK seviciler 6 0 Yanıtla
  • Reyhanlı: Hiç inandırıcı değil bence 1 4 Yanıtla

Advertisement