İstanbul Güngörenspor İdari Menajeri Şahintürk Açıklaması - Son Dakika
Spor

İstanbul Güngörenspor İdari Menajeri Şahintürk Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbul Güngörenspor'da ligden çekilme iddiaları yalanlandı.

23.03.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbul Güngörenspor'da ligden çekilme iddiaları yalanlandı.

İstanbul Güngörenspor İdari Menajeri Yakup Şahintürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dönemde özellikle sosyal medyada ligden çekilecekleri yönünde asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirterek, kaynağını kendilerinin de bilmediği bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Özellikle Ankara Demirspor'a 4-1 yenilmelerinin ardından bu tip iddiaların sosyal medya üzerinde yayıldığını gördüklerini anlatan Şahintürk, şunları söyledi:

"Hatta önümüzdeki hafta oynayacağımız Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçına çıkmayacağımız ileri sürülmüş. Biz şartlar ne olursa olsun sezon sonuna kadar tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanacağız ve mücadelemizi de sonuna kadar vereceğiz. Ligden çekileceğimiz yönündeki iddialar doğru değil. Önümüzdeki maçların ciddiyetinin de farkındayız. Bazı rakiplerimiz kümede kalmak için, bazı rakiplerimiz ise şampiyon olmak için mücadele veriyor. Biz yönetim olarak takım ciddiyetinden hiçbir şekilde taviz vermeme kararı aldık. Zaten böyle de olması gerekir."

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 19 puanla son sırada bulunan İstanbul Güngörenspor'un, en yakın rakibiyle arasında 8 puan fark bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Güngörenspor İdari Menajeri Şahintürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement